150 millió forint közpénzből mérték fel a választási erőviszonyokat az önkormányzatok

Előfordult olyan is, hogy papíron turisztikai vagy városmarketing céljából rendelték a kutatásokat.

A kormány és az ellenzék közötti erőviszonyokat mérték fel olyan közvélemény-kutatásokkal, melyeket papíron turisztikai vagy városmarketing céljából rendeltek az önkormányzatok, de a médiafogyasztási szokásokat is vizsgálták – írja a HVG a birtokába jutott dokumentumokra hivatkozva.

A szerződéseket közérdekű adatigénylésre adták ki az önkormányzatok, a 2011. májusa és 2018. januárja között készült kutatásokra nagyjából 150 millió forintot költöttek.

(fotó: Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Pócs János fideszes országgyűlési képviselő a Thyssenkrupp német autóipari alkatrész- és alapanyag-beszállító cég jászfényszarui gyárának avatásán 2018. március 2-án. Koszticsák Szilárd/MTI)

sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András
sss
2019. április 23. | 16:39
Nem túl elégedettek a helyiek a fideszes városvezetővel.
sss
2019. április 23. | 15:45
Jöhetnek a kórházbezárások?

Szomorúbban nem is indulhatna a hét: a velünk élő 1995, a Nemzet Szakértő Közgazdásza, Bokros Lajos, pontosabban pártja, a Modern Magyarországért Mozgalom feladta a harcot, nem küzd tovább a modern Magyarországért. Mint írják:

„A Modern Magyarország Mozgalom hét éven át tartó önzetlen küzdelme, amelynek középpontjában az egyén, a vállalkozás és a piac szabadsága, a magyar nemzet és Európa érdekeinek egysége, a sokszínűség ünneplése, a népek közötti feltétlen szolidaritás, a szegények és az elesettek támogatásának, felemelésének parancsa állt, nem vezettek sikerre”.

Ezt olvasva nyilván olvasóink ezrei rohannak bánatukban a kisboltba vagy a kissarkiba egy kevertért, hiszen ők is tudják, érzik, nem vagyunk rá méltók, hogy egy ilyen párt képviselje a "szabadságelvű konzervativizmust, a kapitalista piacgazdaságot és a képviseleti demokráciát".