Húsvéthétfő sem lehet akadály a közpénzből kampányoló CÖF-nek egy kis hazudozásra

Csak erős idegzetűeknek!

A lenti olvasmány komoly lelki felkészülést igényel, az 50-es évek bikkfanyelvét idéző remekmű szépen mutatja a CÖF-ben tomboló totális elmebajt.

És mint tudjuk, ez a Fidesz szellemi holdudvara. Íme:

"A CÖF-CÖKA 2016 végén, sajtótájékoztatón és utcai plakátokon jelezte, hogy Gyurcsány Ferenc, valamint Vona Gábor egymásra találtak .A bohóc ölelő karjai között bemutattuk a most már nem mesebeli vörös rókát és a szürke farkast.

Ma már tudjuk, nem tévedtünk. A bohócot is sikerült megszemélyesíteni "pénzes zsákok" alakjában.

Gyurcsány Ferenc DK-ja piroslámpás pártházába sikerrel becsalogatta az identitásukat feladó, hatalomra éhes pártvezetőket és az őket vakon követőket. Az összefogást hirdető káosz pártok szerint a pénz beszél.

Soros György embercsempészekkel szövetkező NGO-i és a Simicska-média mögött felsorakozók szeretnék bevándorló országgá tenni hazánkat, megpróbálják felszámolni a zsidó-keresztény civilizáció évezredekre visszanyúló európai hagyományait.
Kufárok, a haza nem eladó!

A mindenkor civil CÖF-CÖKÁ-t 2009 óta a békemenetek, a szellemi honvédők és támogatóink legitimálják. Tisztelet az újonnan csatlakozó Morvai Krisztinának, és a Gergellyel egyet nem értő és velünk haladó Karácsony családnak. Milliók igazolták népszavazással, népi konzultációval, hogy a többség egysége és akarata töretlen. 

Nem kérünk az illegális migrációból. Országunk jövőjére kívánjuk költeni a szorgos kézzel megtermelt anyagi javainkat. Családjainkat óvjuk, és ha kell, tűzzel, vassal megvédjük.

A választópolgárok április 8-án leválthatják a Soros Györggyel lepaktált Simicska és Gyurcsány félék álellenzéki, kérész életű szövetségét. A nemzeti együttműködés rendszere egy új, konstruktív és hazája mellett elkötelezett ellenzéket feltételez, így megvalósulhat Magyarország szuverenitása és biztos jövője. 

CÖF-CÖKA vezetősége"

Mint ismert, ez az úgynevezett civil szervezet a Magyar Villamos Művektől 508 millió forint közpénzt kapott - saját bevallásuk szerint ezt civilkedésre fordították. Kár, hogy az évek óta tartó kampányolás közepette ez nem igazán látszik.

Mint ismert, Gyurcsány Ferencet 2010 óta egyszer sem számoltatták el, sem a szemkilövetésért, sem az emberek meghurcolásáért.

Mint ismert, Budaházy Gyuri a Fidesz-kormány alatt kapott első fokon 13 év fegyházbüntetést.

Mint ismert, a Fidesz az árulást szereti, az árulókat nem.

Ha pedig egy kis szórakozásra vágyna, kalandozzon el a fideszes szatyros őrültek injekcióval teli világába. Íme:

"A CÖF-vezér Soros György malmára hajtja a vizet"

Hová lesz így nemzetünk, ha legnemesebbjei közé is beszivárogtak Soros veszélyes pribékjei, setétben bujkáló tervei. Csak remélni tudjuk, hogy Orbán Viktor Miniszterelnök Úr közelébe nem tudták becsempészni magukat ezek a rossz tanácsadók, akiknek nem fontosak a társadalom követelései. 2017. január 18-án valami véget ért.