Mészáros Lőrinc saját pénzből építtet stadiont Horvátországban

Van, ahol nem állami pénzből épülnek a stadionok.

A közpénzek felhasználása helyett ezért most akárcsak üzlettársának, Ivan Mestrovicnak, Mészáros Lőrincnek is a zsebébe kell nyúlnia, hogy kivitelezzék a 12 ezer fő befogadására alkalmas stadiont - számol be az index.

Novi stadion NK Osijek

Pretplatite se na naš YouTube kanal: https://nkos.co/2xAIEQc Pratite nas i na društvenim mrežama: https://www.facebook.com/nkosijek https://www.instagram.com/nkosijek https://www.twitter.com/nkosijek

A beruházás költségei 35-40 millió euróra rúgnak. Persze valamennyi magyar állami támogatás oda is csordogál, hiszen a felcsúti polgármester horvát klubját a kevés magyar ellenére, a magyar gyerekek támogatására hivatkozva 6 millió euróval támogatja a kormány, meg ezáltal Ön is.

Csak úgy hasít Mészáros Lőrinc bankja

Az MKB az elmúlt évben szinte minden szegmensben, a lakossági és a vállalati piacon, illetve a private banking területén is javította eredményességét, a bankcsoport 2016-hoz képest csaknem háromszorosára, 20,7 milliárd forintra növelte konszolidált adózás előtti eredményét - mondta Balog Ádám, az MKB Bank vezérigazgatója a pénzintézet sajtótájékoztatóján, csütörtökön Budapesten.