2018. 06. 18. 10:03

Még szerencse, hogy a csepeli önkormányzat nem Németh Szilárd garázsában működik

Már a választási kampány során is bizonyította a csepeli önkormányzat, hogy ha lehet elfogultan és kiegyensúlyozatlanul kampányolni egy jelölt mellett, akkor ők abban vérprofik.

Ismert, a csepeli önkormányzat direkt megnövelt példányszámú és gyakoriságú Csepeli Hírmondó című lapjában folyamatosan támadták az ellenzéket, miközben Németh Szilárdot olyan szinten fényezték, hogy még külön receptrovatot is kapott.

Ám az önkormányzat Facebook-oldala sem gyenge, a vörös múlt ha narancssárgában is, de módszereiben és elszántságában igencsak ismerősen köszön vissza. Németh Szilárdról ugyanis továbbra is úgy cikkeznek, mintha nem vesztette volna el egyéniben a választást, pedig de. Vagy mint ha polgármester lenne, pedig az sem ő.

Most éppen a fideszes érdekeltségű csepel.info nevű lap egyik cikkét osztották meg, ami valójában a Magyar Hírlap interjúja Németh Szilárddal. Tehát mind szakmailag, mind etikailag érthetetlen a megosztás, ami nyilván csak a csepel.info felfuttatását szolgálja.

De amit el kell ismerni, azt el kell ismerni: ilyen proli érveléssel kampányolni egy politikus mellett igazi rutinra vall.