A miskolci kamu Erdei Sándor még a rokonai előtt is titkolta a jelöltségét

Állítólag Kubatov Gábor ötlete volt.

Arról már olvashattak, hogy a miskolci önkormányzati választáson a Fidesz érdekeinek megfelelően elindul még egy Erdei Sándor, az ellenzéki össztámogatottsággal bíró Erdei Sándor - "Rokker Zsoltti" mellett. Megosztva ezzel az ellenzéki szavazatokat.

Azóta kiderült, hogy a kamu Erdei Sándor még csak nem is miskolci, hanem Nyékládházán él. Sőt, a hvg.hu információi szerint még a család közeli barátai, sőt, rokonai is meglepődtek, mikor kiderült, hogy jelölt lett Miskolcon. Az indulással ugyanis nemhogy nem dicsekedett, de kifejezetten titkolta még előttük is. Amióta pedig kiderült az ügy, a korábbinál is kevesebbet mutatkozik.

A lap arról is ír, hogy a névazonosság kihasználásának ötlete Kubatov Gábortól származik, csak nem volt Miskolcon erre emberünk. Tállai András segített be, az ő választókerületében található Nyékládháza, és ott volt egy Erdei Sándor nevezetű kétgyermekes fiatalember, akitől - gondolom - megkérték, hogy tegyen az állampárt kedvére (emlékezzünk Virág elvtárs üzletére).

Egyébként a Jobbik törvénymódosító-javaslatot nyújtott be, hogy kiküszöbölje ezt az újabb legális választási csalást.