Kiderült, most érettségizett fideszes aktivista Rokker Zsoltti egyik ellenfele a miskolci időközin

Kubatov Gáborral is van közös fotója.

A hvg.hu kiderítette, hogy Molnár ismerőse a körzet fideszes jelöltjének, Nagy Ákosnak, Kovács Zsoltnak, Kriza Ákos polgármester korábbi kabinetfőnökének is. A 2018-as választási kampányban Molnár Zsolt a másik miskolci körzet fideszes jelöltjének, Csöbör Katalinnak segített. Több fotót is megosztott a politikus választás előtti rendezvényeiről, eligazításairól, a szórólapjáról, illetve április 8-i győzelem utáni eredményértékelőjéről és az aktivistáknak kiosztott köszönőlevélről. Van közös képe a másik miskolci fideszes képviselővel, Hubay Györggyel és Kubatov Gáborral, a Fidesz alelnökével/pártigazgatójával is.

Az épp a napokban érettségizett Molnár Zsolt egyébként fiatal kora ellenére 2014-ig visszamenően felbukkan különböző fideszes rendezvényeken, Orbán Viktor évértékelőjén például, vagy a kormánypárt határon túli szövetségesei, az RMDSZ vagy a szlovákiai Magyar Közösség Pártja (MKP) kampányeseményein – írja a hvg.hu.

Rokker Zsoltti: Nem hagyom, hogy bolondnak nézzék a miskolciakat!

A miskolci időközi választáson az ellenzék által támogatott Erdei Sándor ellen indul egy rejtélyes Erdei Sándor is. A Rokker Zsolttiként ismert humorista az N1TV-nek nyilatkozott, a másik Erdei Sándor azonban elérhetetlen.