Itt az első három NB1-es csapat, aminek Mészáros Lőrinc ruháját kell viselnie

Jaj de örülnek majd, amikor 2Rule-t kapnak Adidas helyett.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 2Rule márkát már levédette a Mészáros Lőrinc nevével alapított Magyar Sportmárka Zrt.

A kormány célja az lehet, hogy legyen egy saját magyar brand a textiliparban, és ismerve a hazai viszonyokat abban is biztosak lehetünk, hogy ha senki nem akarja lecserélni a menő Nike és Adidas cuccokat a 2Rule-ra, előbb vagy utóbb akkor is le fogják.

A csakfoci.hu információi szerint a terjeszkedés el is kezdődött, a 2018/19-es bajnoki szezon során három élvonalbeli klub is új sportmárkára vált. Eszerint a Haladás már a szezon elejétől a 2Rule mezében feszíthet, de a későbbiekben a Diósgyőr és a Puskás Akadémia is ezt a márkát viselheti majd.

Emlékeztetnek, hogy a Haladás és a Puskás Akadémia csapatai az előző idényben még Adidasban játszottak, míg a miskolciak Nike-ban.

A Magyar Sportmárka Zrt.-ben korábbi hírek szerint társként működik Szélesi Zoltán egykori válogatott, majd Felcsúton is játszó és edzősködő futballistának a felesége, a felügyelőbizottságba pedig Mészáros lánya, Beatrix, a jogász Egyedné Páricsi Orsolya és Alcsútdoboz fideszes alpolgármestere, Tima János kerültek be.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a válogatottra is ráerőszakolják-e az új magyar márkát, de nagy meglepetés lenne, ha további évtizedekre maradna az Adidas.