Önkéntesek vették át a kormányzati kommunikációt Kőbányán

Úgy tűnik, a magyarokba beleégett a propaganda és egyre többen vannak, akik pályázhatnának Rogán minisztériumához, hogy kicsit felfrissítsék a közvetíteni kívánt üzeneteket. Bár miniszterelnökünk nem biztos, hogy el lenne tőlük ragadtatva, mi viszont annál inkább.

A fenti remek fotót a Kőbánya Blues oldalán találtuk az alábbi szöveggel:

„A Fidesz-propaganda 0-24-ben tolja, hogy a nyugati világ halálraítélt, kilátástalan, élhetetlen. Szemben persze az orbáni illiberális csodával, ami teljes fényességében tündököl. A hanyatló, rothadó, züllött nyugati világban éppen most kezdik el leváltani a hagyományos vasúti közlekedést az Elon Musk által megálmodott hyper loop technológiára, hangsebességközeli, földalatti csövekben történő személyszállítással. Mindeközben a Kőér utcában, Kőbánya rettegett és milliószor elátkozott vasúti átjárójában…”

A kék hátterű plakátot, Simicska után szabadon festették össze a népművészek.

"Ezt a gyér forgalmú vasúti átjárót 2038-ban fogjuk átépíteni. Addig is a felcsúti kisvasutat meghosszabbítjuk Moszkváig. Kormány.”

- virít az ironikus szöveg. Már csak vezérünk és Thomas, a gőzmozdony hiányzik mellőle.

Pécsen turnézott a kisvasúton lovagoló Orbán Viktor

A Szabad Pécs beszámolója szerint július 17-én este, nagy valószínűséggel a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistái telematricázták Pécs belvárosát, illetve több, a Fideszhez ezer szállal kötődő médium irodáját a már jól ismert mozdonyon lovagló Orbán Viktor figurájával, de hasonló ajándékot kapott a KDNP helyi irodája is.