Szinte biztos, hogy megszűnik a Reggeli járat is

Folytatódik a tisztogatás a Hír TV-nél.

Szinte biztos, hogy holnap reggel már nem a Reggeli járat című műsorra fogunk ébredni, ugyanis azonnali hatállyal kirúgták a két műsorvezetőt, Teszári Nórát és Lampé Ágnest. Úgy tudjuk, Farkas Krisztina főszerkesztő, a harmadik műsorvezető sorsa egyelőre még nem dőlt el.

Arról is hallani, hogy a Hír TV dolgozóinak fél órát hagynak dönteni a folytatásról, így sokan egyelőre kivárnak.

Az viszont már biztos, hogy se Egyenesen, se Tantusz, se Szamizdat, se Szabadfogás nem lesz többé, így akár hosszú órákon át ismételhetik Orbán Viktor tusványosi beszédét.

Még ki sem hűlt a kirúgott szerkesztők széke, Orbán Viktor már vigyorog a Hír TV-ben

Az ígéretekhez híven valóban megváltozott a Hír TV műsorstruktúrája, Liszkay Gábor visszatérésével a Fidesz telepedik (újra) rá az utolsó ellenzéki tévécsatornára. Megírtuk, hogy a 10:30-as állománygyűlés óta a csatorna új vezetősége a várakozásoknak megfelelően máris menesztette Kálmán Olgát, Bodacz Balázst, Csintalan Sándort, Tarr Péter vezérigazgató-helyettest és Nagy Zoltán hírigazgatót.

Kálmán Olga, Bodacz Balázs, Csintalan Sándor, Tarr Péter vezérigazgató-helyettes és Nagy Zoltán hírigazgató mellett kirúgták Zimon András és György Zsombor szerkesztőket, valamint a két műsorvezetőt.

És még mindig nincs este.