Dzsudzsákkal meglövették első gólját az új arab csapatában

Évi 600-700 millióért.

A 31 éves szélső a klub közösségi oldalának beszámolója szerint a szünetben állt be csereként az al-Dafra SCC otthonában rendezett bajnoki meccsen, és a 75. percben büntetőből volt eredményes.

Az al-Ittihad Kalba végül 2-0-ra győzött, a második gólt az MTK Budapest brazil kölcsönjátékosa, Myke Bouard Ramos szerezte. Csapatuk három forduló után két győzelemmel és egy vereséggel áll.

A 97-szeres válogatott Dzsudzsák az előző két idényben az al-Vahda SC játékosa volt, amellyel nem hosszabbított szerződést, így szabadon igazolható volt. Klubja szerdán jelentette be a szerződtetését.

A játékos sok kritikát kapott amiatt, hogy nem egy minőségi nyugati ligában helyezkedett el, hanem inkább visszament az alacsony színvonalú, de rengeteget fizető gazdag arab pályákra. A nyáron csapat nélkül maradt, emiatt Marco Rossi új szövetségi kapitány nem vette be a válogatottba sem. A sokkal magasabban jegyzett Görögországot két parádés góllal nélküle sikerült megvernie a válogatottnak, visszavágó októberben lesz.