Egy csőbombát küldtek Soros Györgynek

Nem postán érkezett a csomag.

A hatóság azt is közölte, hogy a csőbomba ugyan a milliárdos befektető postaládájában volt, de szinte bizonyos, hogy nem postán érkezett, hanem valaki személyesen helyezte el a Bedfordhoz közel található Katonah településen lévő ház kapuja előtti ládában. A település New York városától mintegy 80 kilométernyire északra fekszik.
    
A robbanószerkezetet hétfőn találta meg a ház egyik alkalmazottja. Kinyitotta a csomagot és azonnal beazonosította, hogy robbanószerkezet van benne, kivitte a csomagot a közeli erdős részhez és azonnal kihívta a rendőrséget. A szerkezetet utászok robbantották fel.     

A rendőrség mellett a nyomozásban részt vesz a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is. Az FBI nem nyilatkozik az ügyben, nevük elhallgatását kérő rendőrségi alkalmazottak azonban arról tájékoztatták a The New York Timest, hogy terrorcselekményként kezelik az ügyet.

Valaki nem akarta hagyni, hogy Soros György nevessen a végén!

Postai csomagban bombát küldtek Soros György New York állambeli, bedfordi otthonához - írja a CNN. A hírt az Index vette észre. A csomagot egyik alkalmazottja nyitotta ki, majd elvitte egy erdős részre, és értesítette a helyi rendőrséget. A bomba nem lépett működésbe, az ügyet pedig átadták az FBI terrorizmusellenes osztályának, ami nyomozást indított az ügyben.