Ez ám a vakmerőség: Orbán Ráhel és Tiborcz István Bécsben shoppingolt

Hiába a horror, a mindennapos halál, a vér, a mocsok, a szenvedés és az "osztrák" fővárosban burjánzó harmadik világ, Orbán Viktor lánya és veje halált megvető bátorsággal merül el a Bűn és Rothadás Városának mélysetét bugyraiban.

A 444.hu olvasójának hála most kiderült, Orbán Ráhel és Tiborcz István nem ijedősek. Bár Lázár János és Kósa Lajos minden tőle telhetőt megtett azért, hogy a magyaroknak eszébe se jusson belépni a pokolba, ők mégis fittyet hánytak a józan észnek és vakmerőségükben úgy gondolták

jó ötlet shoppingolni egyet biztonsági kíséret nélkül a Kärntner Strassén, ami olyan mint nálunk a Váci utca, csak nyilván életveszélyes és fertőző.

A portál fotóin jól látszik, ahogyan Tiborcz István vállán a vásárfiával, Orbán Ráhel pedig egy 1500 dolláros (és mint látható, annál elegánsabb) Gucci-táskával vásárolgatnak felelőtlenül.

Az ijesztő képeket a 444.hu-n meg is tekinthetik.
 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. április 18. | 12:35
A táncegyüttes menedzsmentje cáfolja a sajtóértesüléseket.
sss
2019. április 18. | 09:34
Az utolsó percig kérdéses volt a továbbjutás sorsa.

Érdekes, amióta bevezették a videobírót, mintha kiegyensúlyozottabb lenne a labdarúgás. Évek óta tendencia, hogy a (marketing és piaci szempontból) jobban csengő csapatok javára gyakrabban tévednek a játékvezetők. Amióta viszont a VAR (video assistant referee) létezik, azóta az ún. kiscsapatoknak is több esélye van labdába rúgni. Az e heti Bajnokok Ligája mérkőzések után, ha nem lett volna a technológiai segítség, akkor most, nem Ajax - Tottenham, hanem Manchester City - Juventus elődöntőt rendeznének a Bajnokok Ligájában. Ehhez hozzávehetjük azt is, hogy a Foci-Vb-n is már alkalmazott videobírónak köszönhetően Horvátország is el tudott jutni a döntőig, míg ha a bírón múlott volna, akkor nem horvát-francia, hanem angol-francia döntőt rendeztek volna.

Lehet mégis csak jobb, ha a technológiára bízzuk a futballt, és nem az emberi szubjektivitásra, ha igazságos döntéseket akarunk.