Budapesten kapták el azt a hekkert, aki nyilvánosságra hozta Ronaldo erőszakoskodását

Az Index írta meg, hogy Budapesten letartóztatták a közelmúlt legnagyobb futball-botrányainak kirobbantásában főszerepet játszó Football Leaks honlap portugál tulajdonosát, szerkesztőjét.

Emlékezetes, többek között így derült fény Cristiano Ronaldo és Kathryn Mayorga közti ügyre, és későbbi peren kívüli egyezségükre: a vád szerint a szupersztár megerőszakolta a modellt.

A 30 éves portugál Rui Pinto Erasmusos hallgatóként költözött Pestre jó pár évvel ezelőtt, a portugál rendőrség szóvivője szerint nem tanúsított ellenállást. A szóvivő a portugál Record című lapnak elmondta, hogy a férfi jelenleg Magyarországon van előzetes letartóztatásban, és 3-4 hét múlva adhatják ki hazájának.

A lap ugyanakkor közli azt is, nem a Football Leaksen közzétett, illetve a nemzetközi sajtónak átadott és minden jel szerint illegális módszerekkel szerzett információk, dokumentumok miatt adtak ki ellene körözést, hanem a helyi labdarúgást megrázó Benfica-botrány miatt, amely a portugál klub alkalmazottainak, vezetőinek levelezéséből ellopott információkon alapul.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Tari Tamás

Friss

Van ugyanis mit megtéríteniük az országnak. Vélemény.
Olyan súlyos az utasok helyzete, hogy azonnal ki kellene kötniük.