"Zsidóznak, náciznak egyszerre, közben meg az ország pusztul"

Jakab Péter és a parlament.

Azért vannak hálás feladatai egy szóvivőnek is. Például, amikor a köznapi nyelvre kell lefordítani, hogy mit jelent, amikor a Fidesz vagyonkezelő alapítványokról alkot jogszabályt.

Rövid leszek: létrejön az Orbán-holding. Az eddig strómanok kezén halmozódó lopott közvagyon most már a vagyonkezelői alapítványokon keresztül tényleg a családi vagyon részévé válik. Ha esetleg Mészárosnak eddig eszébe jutott volna az, hogy majd egyszer lelép az Orbánnak harácsolt százmilliárdokkal, erről most már letehet. A keresztapa széfje elkészült, készen áll arra, hogy fogadja mindazt, amit 9 év alatt elvettek a néptől.

Kövér László és a trónfosztó

A kormánypártiak a Gazdasági bizottságban azt mondták, ha lenne valahonnan 140-150 milliárd forint, akkor végre csökkenthető lenne az alapvető élelmiszerszerek áfája. A Forbes magazin számításai szerint 2018-ban Mészáros Lőrinc vagyona több 270 milliárd forinttal növekedett. Nem lehetne kérni tőle egy kicsit?

Nem kérni kell tőle, hanem elvenni. Jobban mondva visszavenni azt, amit elvett az emberektől. Aközött ugyanis, hogy 9 év alatt a magyar lett az unió második legszegényebb népe, Lőrinc meg az ország leggazdagabb embere, szoros összefüggés van. A dolgozók pénze ott van nála. Ebből a pénzből megvette például a Mátrai Erőművet, s máris arról beszélt a cégvezetés, hogy ideje, hogy dráguljon az energiaár. Addig volt fontos a rezsicsökkentés, amíg be nem vásárolta magát az energiaszektorba. Ez alapján tudja, mikor fogják csökkenteni az Áfát? Ha a különbözetet megtarthatják maguknak.  

Az ellenzék nem vett részt a propagandahétfőn, hogy közösen álljanak ki a Suzuki-gyár elbocsátott alkalmazottja mellett. Kedden aztán igen alacsonyan repültek a kormánypárti padsorokból a sárga csillagok. Lehet ennél mélyebb a parlamenti közbeszéd?

A Fidesz morálisan már megbukott. Nem tudom, hogy van-e még lejjebb annál, mint amikor Magyarország kormánya mindenhol Soros-ügynököt lát, azt viszont hiányolja, hogy nem lát rajtunk sárga csillagot. Zsidóznak, náciznak egyszerre, közben meg az ország pusztul. De nézzük pozitívan: aki morálisan megbukott, az politikailag is meg fog. A kérdés csak az, hogy milyen romokat hagy maga után. Az biztos, hogy a szellemi törmelék eltakarítása lesz a nehezebb feladat.  

Múlt héten erről beszéltünk.

Emlékeznek még, hogy miről nem hallhatott Kövér László? KATTINTSANAK IDE!