Orbánék ismét arra vetemedtek, hogy elhallgattassák azokat, akik nem értenek egyet velük

Rövidre sikeredett a jobboldali, polgári, konzervatív Magyar Hang részvétele Gulyás Gergely kancelláriaminiszter mai Kormányinfóján. „Ahogy eddig is mindig, annak rendje és módja szerint akkreditáltunk a kormányinfóra” – írja a lap, majd megmutatja, meddig jutottak a Miniszterelnökség Garibaldi utcai épülete előtt. A 17 másodperces videó mindent elmond a mai magyar sajtóviszonyokról.

Emlékezetes, Orbán Viktor az Európai Parlamentben pontosan az ellenkező mondta annak, mint amit első számú minisztere most tett. A kormányfő „mi sohasem vetemednénk arra” kezdetű mondata szállóigévé vált.

Lázár János korábbi kancelláriaminiszter Kormányinfóira a sajtó valamennyi képviselője bejuthatott, és ott kérdéseit is szabadon feltehette. Azóta már a Magyar Hang mellett az Alfahír (illetve más ellenzéki lapok) is a kitiltottak listájára kerültek. Januárban, mikor – meglepetésre – Orbán Viktor saját maga tartott sajtótájékoztatót, a fideszesek ugyancsak cenzúrázták mind a konzervatív, mind a liberális médiumokat.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

Részletesen tájékoztatta a közvéleményt a koronavírus körüli helyzetről Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón.
12 tartalmas gondolatokkal teli szerzemény az új szólóalbumon.
"Nem az évszámok a fontosak a kommunizmus esetében sem, hanem az indokok, a motivációk, a logikai rendszer" - a Jobbik IT ismét megemlékezett a kommunista diktatúrák áldozatairól. De milyen üzenete van ennek a jövő generációja számára? Interjú.