Elárulta a Jobbik, ki váltja Hegedűs Lorántnét a Parlamentben

Régi ismerős érkezik az Országgyűlésbe.

A Jobbik országos elnöksége dr. Gyüre Csabát, a Jobbik korábbi országgyűlési képviselőjét és jelenlegi alelnökét választotta Hegedűsné Kovács Enikő megüresedő parlamenti mandátumának betöltésére - közölte ma szerkesztőségünkkel a párt sajtóosztálya.

"Dr. Gyüre Csaba feladata a kiváló adottságai ellenére a NER mostohagyermekeként kezelt, így hazánk egyik legszegényebb megyéjévé vált Szabolcs-Szatmár-Bereg képviselete lesz az Országgyűlésben" -írták a jellemzésben.

A régi-új képviselő jogászként a nemzeti ellenállás országgyűlési képviselőcsoportjának törvényalkotási és igazságügyi munkáját fogja segíteni.

Visszaadta mandátumát Hegedűs Lorántné - elárulta azt is, miért nem marad a függetlenek között

A képviselő azt közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy nem kívánt független képviselőként dolgozni,nehogy "a látszattevékenységet, vagy destrukciót folytatókkal" bárki is egy platformba sorolhassa.Az Országgyűlésből történő távozásom március 21-i bejelentésével is egyértelműsíteni kívánom, hogy számomra elfogadhatatlan a vörösterror szellemiségének, továbbá Kádár-Apró-Dögei örökségének felélesztése a hazai közéletben - áll Hegedűs Lorántné közleményében.