Költségvetési csalással gyanúsítják, Orbánnal fotózkodik

Költségvetési csalással gyanúsítják, Orbánnal fotózkodik

Orbán Viktornál járt a felújított karmelita kolostorban, azaz a Miniszterelnökségen a

bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással meggyanúsított fideszes képviselő, Simonka György.

Orbán Viktor olyannyira nem határolódik el a dél-békési kiskirálytól és disznóságaitól, hogy még egy közös fotó erejéig is összeállt vele. A látogatást Simonka büszkén osztotta meg Facebook-oldalán.

Nemrég arról számoltunk be, Simonka jobbkeze, Galló Ferenc épp a meggyanúsított fideszes képviselő miatt lépett ki a Fideszből, illetve ő tette közzé azt is, hogy – állítása szerint –

Simonka még bűncselekményre is utasítást adott.

Simonka bűncselekményre is utasított? | Alfahír

Hiába kérte Galló Ferenc, a gazdasági bűncselekményekkel gyanúsított fideszes Simonka György jobbkeze, hogy a politikus a bírósági ítéletig mandátuma megtartása mellett mondjon le minden politikai tisztségéről, nem tette meg - írja a Magyar Narancs. Galló Facebook-bejegyzésében úgy véli,

A magyar abszurd csúcsa: Simonkát az ügyészség 1,4 milliárd forintos csalással vádolja, a fideszes ekkora kárt okozott a Dél-Békési Kistérségnek. A Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás Társulási Tanácsa nemrég Simonkának a Dél-Békési Térségért kitüntetést adományozta.