A herevasalós Berki Krisztián is beszáll a főpolgármester-választásba

""
Berki Krisztián
Facebook/Krisztian Berki

Nem lehet eldönteni, hogy mennyire komoly Berki Krisztián pár órával ezelőtti bejelentése, miszerint ősszel ő is indul Budapest főpolgármesteri tisztségéért. A herevasalásával hírhedté vált celebritás a Facebook-oldalára feltöltött videó elején valamilyen titokzatos okból ruhában sétál ki egy medencéből, majd azt mondja:

"Igen, indulok. Igen, októberben én leszek Budapest főpolgármestere."

Nem sokkal utána azt is egyértelművé teszi a ruhában medencéző wannabe politikus, hogy kit tekint igazi ellenfelének: 

"Csak én vagyok képes nyugdíjba küldeni Tarlóst."

A program neve Berki Budapestért, erről azonban a néven kívül semmi mást nem árult el. A videóhoz fűzött kommentárban a volt labdarúgó azzal indokolja, hogy beszáll a versenybe:

"Budapestiként érzem és tudom, hogy Budapestnek változásra és egy jó vezetőre van szüksége. De amit az ellenzéki oldalon látok, a testnevelésből felmentettek társaságának kapálózását, az nem vezet sehova."

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss

1
1
sss
2019. december 14. | 09:54
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.
Az Európai Tanács kétnapos ülésén ezúttal a távlati célok felé vezető út kikövezése jutott kiemelt szerephez. Elemzés.
A magyar kormányfő a Facebook-oldalán megjelent videóban számolt be az uniós csúcs csütörtök este kezdődött tárgyalásairól. Szerinte „nem győztünk, de esélyt teremtettünk magunknak a későbbi győzelemre”.