A Fradi 4-2-vel ejtette ki a máltai bajnokot

Fradi
MTI/Koszticsák Szilárd

A Ferencváros az első meccsen már bizonyította, hogy jobb csapat a máltai Vallettánál, de a végén bekapott gól, és az így 3-1-es végeredmény azt jelentette, hogy még nem dőlt el a továbbjutás kérdése a Bajnokok Ligája-selejtezők második fordulójában.

A Fradi a visszavágón rövidre zárhatta volna a kérdést, rögtön az első percben Skvarka találta el a kapufát éles szögből, bár a harmadik percben Dibusznak is akadt munkája, a nyolcadik minutumban újra FTC-kapufa következett.

A máltai vezetés nem igazán volt benne a meccsben, de Lovrencsics a 27. percben szabálytalankodott a 16-oson belül, Fontanella értékesítette a büntetőt:

A magyar bajnok Tokmac révén egyenlített a 60. percben:

Később a zöld-fehéreknek több helyzetük is akadt a vezetés megszerzésére, de ezeket nem sikerült kihasználni, valamint Dibusz a meccs végén remek védést mutatott be egy máltai szabadrúgás után, maradt az 1-1, összesítésben 4-2-vel jutott tovább a Ferencváros.

Az FTC pontosan egy hét múlva a Dinamo Zagreb ellen folytatja a BL-selejtezőket.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Stummer János, a párt országos kampányfőnöke értékeli a helyhatósági voksolás eredményét.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.