Megyéspüspöki szolgálatát követően videóblogot indít Beer Miklós

Megyéspüspöki szolgálatát követően videóblogot indít Beer Miklós

Beer Miklós hosszas gondolkodás után úgy döntött, hogy megyéspüspöki szolgálatának végeztével sem vonul vissza, hanem videóblogot indít, ahol továbbra is az emberség népszerűsítésével próbál a köz javára tenni.

„Az elmúlt évek meggyőztek arról, hogy egy püspöknek is ki kell lépnie a templom falai közül”

-mondta első vlogbejegyzésében a nyugdíjba vonult püspök, aki az elmúlt évek vele készült interjúsorozatból készült könyvek folytatásának szánja videóblogját, amihez egyben társakat is keres, hogy közösen képviseljék a hiteles kereszténységet.

Beer Miklós: Ki kell lépni a templom falai közül

Köszöntöm kedves mindannyiukat! Kérem, fogadják szeretettel első videóüzenetemet, amelyet - reményeim szerint - időről időre újabbak követnek majd aktuális témákról, kérdésekről.

Beer Miklós szájbefogós interjúja világosan megmutatja, hogy Orbán nem új Horthy-korszakot épít, hanem valami sokkal rosszabbat

Az elmúlt évek egyik liberális evergreen slágere a "Horthy-korszak restaurációja" című depressziós dark rock himnusz, amelynek refrénjéből soha nem maradhat ki az "egyházak kiváltságos szerepe." Hogy ez mekkora ordas nagy mellényúlás, azt Beer Miklósnak a hvg-hu-n megjelent nyilatkozatánál talán semmi sem mutathatná meg jobban.