Egészségügyi okok miatt nem indul újra a Fidesz polgármestere a XVII. kerületben

Riz Levente
Fotó: Riz Levente Facebook-oldala

A Facebook-oldalán jelentette be Budapest XVII. kerületének fideszes polgármestere, Riz Levente, hogy egészségügyi okok miatt visszalép a jelöltségtől és nem indul újra az őszi önkormányzati választáson. Riz Levente 13 évig, 2006 óta vezette Rákosmentét. Utódjaként Horváth Tamás alpolgármestert nevezte meg.

„Szeretnélek Benneteket tájékoztatni, hogy szándékaim ellenére a betegséggel vívott küzdelmem még több energiát kíván, ezért most kizárólag a gyógyulásomra, valamint a családomra koncentrálok és visszalépek a polgármester-jelöltségtől”

- írta Riz Levente a kerületi lakosokat tájékoztatva a Facebook-oldalán.

„Hosszú évek vezetői tapasztalata alapján, erős bizalommal javaslatot tettem arra a jelöltre, aki helyettem méltó módon képviselheti a rákosmentiek érdekeit. Ajánlom figyelmetekbe Horváth Tamás alpolgármester kollégámat, aki eddig is megbízhatóan és alázattal végezte munkáját a kerületi polgárokért és biztos vagyok benne, hogy Rákosmente vezetése jó kezekben lesz nála. Természetesen erőmhöz és lehetőségeimhez mérten ezután is számíthattok rám, hisz Ti is tudjátok, milyen fontos számomra a kerület és az itt élők sorsa. Hálásan köszönöm mindenkinek az elmúlt tizenhárom év bizalmát és támogatását. Együtt olyan élhető, modern kertvárost építettünk fel, amelyre méltán büszkék lehetünk.”

 


 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss