Sopronban is mindenki egyetlen jelölt mögött áll

Sopron
pixabay.com

Varga Norbert független polgármesterjelöltet támogatja a Momentum, a Jobbik, a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció, a Lehet Más a Politika és a Mindenki Magyarországért Mozgalom Sopronban az október 13-ai önkormányzati választáson - közölték az ellenzéki összefogás szereplői szerdán az MTI-vel.

Közleményük szerint az összefogás végig azt az elvet vallotta, hogy Sopronnak nem "pártkatonára van szüksége, hanem egy olyan emberre, aki képes minél több embert megszólítani, aki képes a pártok felett, azokat egyesítve kiállni a választók elé".

Civilek és ellenzéki pártok fogtak össze Sopronért

Herczeg Zoltán divattervező, civil aktivista jelentette be az ellenzéki összefogást Sopronban, melynek részese a Jobbik mellett a Momentum, az MSZP, a DK, az LMP és a Mindenki Magyarországa Mozgalomhoz tartozó helyi Kossuth Kör. Ezt a nyugat-magyarországi város polgármesteri hivatala előtt hirdették ki hétfőn délután.

A városnak olyan emberre van szüksége, aki valós problémákkal foglalkozik, "nem dugja a homokba a fejét" a várost érő belső migráció kihívásai láttán, aki felkészült, van tapasztalata és ereje Sopron vezetéséhez - írták.

Varga Norbert közgazdász, politológus, tanár, és teológiai végzettséggel is rendelkezik.