Aknamunka: MSZP-s önkormányzati képviselő is indul Botka ellen Szegeden

Botka László és Lauer István
Botka László és Lauer István

A szegedi rendkívüli közgyűlésen jelentette be pénteken Lauer István, az MSZP képviselője, hogy függetlenként indul a polgármesteri posztért.

Lauer István az MTI-nek azt mondta, már nem tartozik Botka László polgármester csapatába, ezért kimaradt az ellenzéki pártokból szerveződő összefogás képviselőjelöltjei közül, de úgy érzi, van benne erő és elképzelés munkája folytatásához.

Közölte: az elmúlt 17 évben is a köz javára dolgozott Szegeden, számos folyamatban lévő beruházás előkészítésében vett részt, és szeretné befejezni a munkát.

Ahogy arról korábban portálunk is beszámolt, az ellenzéki pártok Botka László jelenlegi polgármestert támogatják Szegeden.

Politikai elemző: a vak is látja, hogy a Fidesz "ráindít" az esélyes ellenzéki jelöltekre

"Ahol azt látja a Fidesz, hogy veszélyben a helyi hatalma, ott az ellenzék gyengítése, megosztása érdekében "ráindít" valakit az összefogás jelöltjére. Ezt a vak is látja. Az ilyen jelöltnek nem a győzelem, hanem az ellenzék gyengítése az egyetlen célja" - többek között ezt nyilatkozta az októberi önkormányzati választásokról szóló interjúban Pulai András, a Publicus Intézet ügyvezetője, stratégiai igazgatója a HírKlikknek.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A pénzintézet nyugdíjbiztosítottjai között több mint 6 százalékkal nőtt a 35 év alatti fiatalok aránya.
László Zoltán, a Vasas Szakszervezeti Szövetség alelnöke beszélt az Alfahírnek a rabszolgatörvényről.