Montenegrói vereséggel hangolt a válogatott a szlovákok elleni meccsre

A magyar válogatott gyakorlatilag B-csapattal (Dibusz – Bese, Lang, Baráth, Korhut – Gazdag, Holman – Németh K., Kleinheisler, Nagy D. – Holender) állt fel a Montenegró elleni, idegenbeli barátságos meccsre, de a kezdés így is remek volt: a 2. percben Nagy Dominik passza után Holender megszerezte első gólját a magyar csapatban.

A 4. percben Holman szabadrúgása a felsőléc tetejét találta el, az első montenegrói lehetőség a 8. percben érkezett, a fejes pont oda jött, ahol Dibusz állt. A 24. percben komolyabb teljesítményre volt szükség Dibusztól, a 32. minutumban viszont már ő sem tudott segíteni, szép lövés után egyenlítettek a hazaiak.

A 70. percben Dzsudzsák szabadrúgását tolta szögletre a kapus, a 75. percben fordított Montenegró, miután Lang megmozdulását szabálytalannak ítélte a játékvezető a tizenhatoson belül, a büntetőt értékesítették.

A hosszabbításban egy középpályán eladott labda után még komoly helyzetbe kerültek a montenegróiak, de Dibusz bravúrral hárította a próbálkozást.

Az unalmas, igazi barátságos hangulatú mérkőzést így hátrányból felállva, 2-1-re nyerte Montenegró. A kulcsfontosságú, Szlovákia elleni Eb-selejtező hétfőn lesz, 20:45-kor.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Stummer János, a párt országos kampányfőnöke értékeli a helyhatósági voksolás eredményét.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.