Kis kacsa fürdik…

kátyú, kacsa

…útszéli kátyúban!

Rohamosan terjed a közösségi médiában az a kép, amely a Békés megyei Gyomaendrőd és Szarvas közötti úton készült. A tegnapi esőzés után ugyanis olyan kis „tavak” alakultak ki az út kátyúiban, hogy azok a környéken tartott víziszárnyasoknak is megtetszettek, és vidáman fürödtek bennük.

A Magyar Közút finoman szólva is nevetséges közleményéről, mely szerint az illegális szemetelők tehetnek a kátyúkról, itt számoltunk be:

Hivatalos: azért van kátyú, mert sokat szemetelünk

Az állami tulajdonú Magyar Közút Zrt. végre megmagyarázta sokunk napi problémáját: miért is olyan a magyar úthálózat minősége, mint egy bombázás után. "A cég évente átlagosan mintegy 12,5 millió kilogramm illegálisan kihelyezett és eldobált szemetet gyűjt össze az országos közutak mellől.

(Nyitókép: Facebook)

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss

Rogán Antal nyomdokaiba lépett a luxusminiszterelnök.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton
sss
2019. szeptember 18. | 10:34
Jövőre két számjegyű emelést érnének el.
sss
2019. szeptember 18. | 07:29
Az ellenzék a szeptember 23-i ENSZ-klímacsúcs miatt tartaná fontosnak az ülés megtartását, képviselőik szeretnék ugyanis megvitatni a kormány klímacsúccsal kapcsolatos álláspontját, valamint azt, hogy Magyarország milyen kötelezettségeket vállal 2030-ig a klímaváltozás megfékezése és az alkalmazkodási feladatok terén. A Fidesz-KDNP előreláthatólag nem teszi tiszteletét az ülésen.