Hatezer forinttal vásárolná meg a nyugdíjasokat a ferencvárosi polgármester

.

Hatezer forintos, évi egyszeri támogatást kapnak Ferencváros 65 év feletti lakói - erről tájékoztatta a nyilvánosságot a fideszes Bácskai János vezette önkormányzat.

Az önkormányzat szerint a program összesen 60 millió forintba kerül, de könnyen elkülöníthető volt a kerület 2,7 milliárdos költségvetési többletéből.

Az ígéret szerint az újfajta támogatás rendszeres lesz, és - teljesen "meglepő" okokból - október 13-án esedékes önkormányzati választás előtt eljut a címzettekhez.

A támogatás azonban nem jut el automatikusan minden 65 év feletti lakoshoz. A támogatás eléréséhez kérelmet kell benyújtani Ferencváros Önkormányzatának ügyfélszolgálatain.

Fideszes propagandát adnak az egészségügyi szakrendelőben

Szerencsére a 9. kerületi egészségügyi szakrendelőben sem maradhatunk kormánypropaganda nélkül. Egy olvasónk szerint míg várakoznak a sorukra az emberek, addig a ferencvárosi Fideszt méltató kerületi televízió hangosan szól a váróteremben. A televízió műsorából egyébként azt is megtudhatjuk, hogy mennyi mindent köszönhet Ferencváros Bácskai János fideszes polgármesternek, illetve egy telefonos műsoron keresztül a betelefonálók méltathatták is a jelenleg regnáló polgármestert.