Polt Péternek is foglalkoznia kell a miskolci választási csalással

Polt Péternek is foglalkoznia kell a miskolci választási csalással

Most már biztos, hogy nem múlhat el következmények nélkül az miskolci választási csalás, amelyről tegnap az Alfahír is beszámolt, ugyanis Tényi István a választás, a népszavazás, a népi kezdeményezés és az európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény gyanúja miatt bejelentést tett a városi rendőrkapitányságon. 

Egyben indítványozza azt is, hogy a ténytényállás tisztázása érdekében az ügyészség rendeljen el feljelentés-kiegészítést. Polt Péteréktől a vonatkozó rendelkezések alapján az ügy kivizsgálását, szükség esetén nyomozás megindítását, az esetleges elkövető felkutatását, illetve a bűncselekmény gyanújának megállapítását kérte.

Miközben Győrben egy magáról megfeledkező fideszes polgármester vet árnyékot a helyhatósági választásokra, Miskolcon a jelöltjét és hátországát elveszítő Fidesz álcivil szervezetekkel igyekszik megzavarni a Veres Pál mögé felsorakozó változást akaró erők győzelmét. 

Ahogy azt a Hírklikkre hivatkozva megírtuk, hangfelvétel bizonyítja, hogy magukat függetlennek mondó jelöltek pénzért indulnak el a választáson, azzal a szándékkal, hogy segítsék a Fideszt Miskolcon.