Régi vágású kereszténydemokrácia: pornócsatornán bukkant fel a fideszes orgia, Az Ördög Ügyvédje hétfőre folytatást ígér

PornHub

A szombati, elkötelezett konzervatív fideszesek számára nehezen magyarázható fotó után újabb kompromittáló anyagot tett közzé Az Ördög Ügyvédje nevű névtelen blog. A szerző, aki az eddig nyilvánosságra hozott részletek alapján szinte biztosan a győri Fidesz és Borkai Zsolt polgármester szűk köréhez tartozik (helyesebben: tartozott), ezúttal egy pornócsatorna linkjét tette közzé. A tizenkét másodperces videón egyértelműen az a csapat látható, akik korábban a fotókon szerepelnek, az egyik, Fekete Pákó Add ide a didit című zenéjére prostituálttal közösülő férfi pedig megtévesztésig hasonlít Borkai Zsoltra.

Bár lehet, hogy csak a fénytörés téveszt meg minket…

A blog szerzője kifogásolja, hogy Borkai nem válaszol arra,

miért drogra, prostikra és magánrepülőzésre költötte a győriektől ellopott pénzt.

Borkai Zsolt egyébként mindössze annyival reagált, hogy Facebook-oldalára kitett egy képet a családjáról ezzel a szöveggel:

Kitartunk. Jóban, rosszban.

Erre válaszul Az Ördög Ügyvédje vasárnap este egy újabb – most csak szöveget tartalmazó – bejegyzést tett közzé, melyben szemére veti, hogy a fideszes politikus a családját használja „golyófogónak”.

Csak azért, mert ilyen undorító vagy, holnap jöjjön még egy kis extra

– teszi hozzá.

A pornócsatorna linkjét nem tesszük közzé, a szivárogtató szigorúan tizennyolc éven felülieknek szóló blogbejegyzése itt érhető el.

Nem ért véget a győri polgármester vesszőfutása

Újabb bizonyítékkal rukkolt elő az Ördög Ügyvédje nevű blog, amely az elmúlt napokban Borkai Zsolt győri polgármester gyanús szántóföldbizniszeiről meg lengén öltözött hölgyekkel felturbózott horvátországi utazásairól írt. Mint ismert, a pénteki nap folyamán olyan képek kerültek elő a győri polgármesterről, amelyek alapján úgy tűnik, hogy Borkai egy jachton egy asztalnál mulat rengeteg alkohol és csinos fiatal hölgyek társaságában.