Lázár: "Akár elégedettek is lehetnénk, különösen az országos eredmények fényében"

Lázár: "Akár elégedettek is lehetnénk, különösen az országos eredmények fényében"

A volt miniszter értékelt: nem túl meglepő módon, nincs megelégedve az eredménnyel.

A volt miniszter értékelt.

"Tegnap az elmúlt évek egyik legizgalmasabb és legtanulságosabb választása ért véget Magyarországon. Mi, a választókerület 19 településén élő fideszesek a kép egészét tekintve akár elégedettek is lehetnénk; különösen az országos eredmények fényében. A szülővárosom választási eredményei miatt azonban csak az egyik szemünk nevethet. Vásárhelyen ugyanis tegnap lezárult egy korszak"

- írja Lázár János a Facebookon

Mint ismert, Hódmezővásárhelyen Márki-Zay Péter ismételni tudott, s nagy fölénnyel nyerte a választást, ráadásul immáron többsége is van a képviselő-testületben.

"Az új helyzet tiszta helyzetet teremt a városban: politikai vetélytársainké a képviselő-testületi többség és a polgármesteri cím is. Ezzel megkapták Vásárhely működtetésének és fejlesztésének a jogát, és vele az oszthatatlan felelősségét is"

- írja Lázár, aki igyekezett vigasztalni a csalódott szimpatizánsokat is:

"Arra szeretném biztatni a támogatóinkat és mindazokat, akik értékelték az elmúlt időszak fejlesztéseit, hogy holnaptól már ne egy korszak lezárására, hanem az új korszak nyitányára összpontosítsanak. Ígérem nekik: megerősítjük a szívünket-lelkünket, megtanuljuk a számunkra föladott leckét, és jobbak leszünk. Jobbak a versenytársainknál és jobbak a tegnapi önmagunknál is"