"Primitív, bunkó, felháborító" - így sietett a közmédia Orbán Viktor segítségére

"Primitív, bunkó, felháborító" - így sietett a közmédia Orbán Viktor segítségére

Bár nem lenne elvárás, de a közpénzből működő állami hírtévé sajátos kommentárral számolt be a tegnapi parlamenti ülésről, kiemelve Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő performanszát (jellemző módon itt is csúsztatva, ugyanis csak azt a táblát mutatták, amelyen a lóval kapcsolatos megállapítása szerepelt...):

"Primitív, bunkó, felháborító akcióval nyitotta a szezont az ellenzék. Hadházy Ákos már a miniszterelnök beszéde közben is táblákat mutogatott a pulpitus előtt, majd a balhézást azután is folytatta, hogy visszaült a helyére. Előre megírt és kinyomtatott egy primitív káromkodást. Eddig épeszű ember nehezen tudta volna elképzelni, hogy ilyen trágár szöveget mutogat egy képviselő a Parlamentben. Ma ez is megtörtént. Az ellenzéki képviselők szó nélkül tűrték, mit művel az Országházban Hadházy Ákos".

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/PBXTNsdgxSA.jpg?itok=9psW74yb","video_url":"https://www.youtube.com/watch?time_continue=204&v=PBXTNsdgxSA","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

És ez csak egy "híradó".

Itt a beszámolónk a tegnapi napról (minősítgetések nélkül):

Balhé a parlamentben: Orbán megpróbálta kitépni Hadházy kezéből a "muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott" táblát

Orbán Viktor napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlament őszi ülésszaka, Hadházy Ákos performansszal készült. Két tábla volt az ellenzéki politikusnál, az egyikre az volt írva, hogy Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott. A másikra pedig az, hogy Stop propaganda, stop korrupció.