Conor McGregor visszatért és 40 másodperc alatt kivégezte a Cowboyt

McGregor
Twitter

A UFC 246-os számú gálájának főmeccse a Conor McGregor Donald Cerrone meccs volt, de előtte is láthattunk néhány érdekes párosítást.

Az ex-bajnok Anthony Pettis Carlos Diego Ferreira ellen lépett ketrecbe, a brazil egy nem teljesen tiszta, kicsit féloldalas fojtással kopogtatta Pettist, Ferreirának ez zsinórban a hatodik győzelme volt.

Brian Kelleher az első menetben gyönyörű guillotine fojtással győzte le a UFC-újonc Ode Osbournet, akinek a kezeit is annyira sikerült beszorítani, hogy csak lábbal tudott kopogni. Alekszej Oleinik karfeszítéssel mattolta Maurice Greenet, Holly Holm pontozásos sikert aratott Raquel Pennington ellen.

A király visszatér

Conor McGregort legutóbb 2018 októberében láthattuk bunyózni, akkor simán kikapott Habib Nurmagomedovtól, az összecsapás után óriási balhé lett a ketrecben és a nézőtéren.

Az ír szupersztár azóta túl van néhány botrányon és egy viszonylag sikeresen felfuttatott saját whisky-márkán, de elmondása szerint újra éhes harcos a korábbi két súlycsoportos bajnok. A címeit könnyű- és pehelysúlyban szerezte, de most váltósúlyban láthattuk.

McGregor tőle szokatlan módon végig komoly tiszteletet mutatott a rutinos Donald Cerrone irányába, a trash talkot is teljesen letekerte. A Cowboyról érdemes tudni, hogy eddig ő aratta a UFC-ben a legtöbb győzelmet (22), és övé a legtöbb idő előtti befejezés is (16), ezek ismeretében nyugodtan nevezhetjük a sportág egyik legendájának a 36 éves amerikait.

McGregor azonnal nekiesett a Cowboynak egy térdessel, ezután vállal támadta, majd jött egy kőkemény rúgás, ami földre vitte Cerronet, ezt követte néhány ütés, 40 másodperc alatt vége is volt a meccsnek, elképesztő visszatérést produkált az ír.