Khabib kivégezte McGregort, aztán elborult a dagesztáni agya és tömegverekedés lett

Ilyet még soha nem láttunk.

Khabib Nurmagomedov szinte azonnal levitte a földre Conor McGregort, erre előzetesen is számítani lehetett, mert Khabib a UFC egyik legjobb birkózója, míg az ír gyenge a földön. Az első menet elment azzal, hogy McGregor próbált túlélni a padlón, ami itt még sikerült neki.

A második menetben Nurmagomedov óriási ütéssel rengette meg Conort, pedig elvileg utóbbi a jobb állóharcos, de ebből ma semmit nem láttunk. Egy dobás után újra a földön találta magát a ír, azt hittük, hogy már itt vége lesz, mert McGregor gyakorlatilag védekezés nélkül nyelte be a dagesztáni bombáit, de végül nem állította le a meccset a bíró, pedig nem lett volna példátlan döntés.

A harmadik menetben McGregor támadt, de látszott, hogy már nincs annyi erő benne, hogy megfogja Khabibot. Összességében viszont ez a menet is Nurmagomedové volt.

A negyedik menet ismét úgy indult, hogy McGregor máris a földön volt, ezúttal viszont nem volt visszaút: Nurmagomedov mögé került, majd fojtással feladásra kényszerítette az írt, akinek hajszálnyi esélye sem volt ezen az éjszakán.

A vége:

Ami viszont utána következett, az méltatlan a sportágra nézve.

A meccs után érett be McGregor lelki hadviselése, aki többek között csecsen terroristáknak nevezte Khabib csapatát, de több, válogatott sértéssel bombázta az utóbbi időszakban a dagesztánit, ahogy azt tőle már megszokhattuk.

Úgy tűnt, hogy Nurmagomedov nem vette magára ezeket, de végül teljesen eldurrant az agya, kiugrott a nézők közé, ahol óriási tömegverekedés tört ki. Ami ennél is szomorúbb, hogy Khabib csapatának két tagja berontott a ketrecbe és elkezdték ütni a teljesen kimerült McGregort.

Itt támadnak a meccs után McGregorra:

Nem lepődnénk meg, ha Khabibékra várna egy komolyabb eltiltás, Dana White, a UFC vezére már a ketrecben számonkérte Nurmagomedovot, hogy haver, az oktagont NEM hagyhatod el. Főleg nem mehetsz ki bunyózni a nézők közé és a haverjaid, baszki, semmilyen oknál fogva nem kezdhetik el püfölni az ellenfeledet az összecsapás után. Khabib magyarázkodásba kezdett, meglátjuk, mi lesz belőle.

Itt lendül akcióba Khabib a ketrecen kívül:

A feszültség akkora volt, hogy a két csapatot két külön kijáraton kísérték ki a biztonságiak, az eredményhirdetés a harcosok nélkül zajlott le, ilyet még nem láttunk a UFC történetében.

Szerencsére sportérték nélkül sem maradtunk, a Ferguson-Pettis kiváló összecsapás volt, nyíltsisakos, véres, de fair küzdelem, Pettis végül kézsérülés miatt adta fel.