A Deák téri késelő anyja szerint fia intézetbe akart kerülni

A Deák téri késelő anyja szerint fia intézetbe akart kerülni

Több alkalommal is előállították már a rendőrök drogozásért a fiamat, mindig én mentem érte és hoztam haza. Megfogadta, hogy nem szív több füves cigit, de a jelek szerint nem tartotta a szavát, mert bedrogozva késelte meg a két szerencsétlen fiatalembert. A drog tette állattá a fiamat!

- mondta a Blikknek Cs. Krisztián anyja, aki azt is elmesélte, hogy fia május elején egy vita során összepakolt és bement a gyámhatóságra, hogy intézetbe szeretne kerülni, így akart önállósodni.

Még a karantén ideje alatt is Pesten mászkált, csak este ment vissza aludni. A tragédia éjjelén sem lehetett volna kint a városban

- vélekedett az anya, aki kérést is intézett a laphoz: "Arra kérem a Blikket, adja át a bocsánatkérésemet a két fiú hozzátartozóinak Krisztián nevében is. Mélyen sajnálom, hogy így alakult, bárcsak meg nem történtté lehetne tenni a tragédiát!"

A Deák téren péntek hajnalban verekedett össze két banda, a 16 éves Lacit és a 21 éves Gergelyt megkéselte a 18 éves támadó, mindketten a helyszínen meghaltak. Az ügyben három embert hallgatott ki a rendőrség gyanúsítottként egy 18 éves fiatalt több emberen elkövetett emberölés, két társát pedig felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság miatt.

A Deák téri gyilkostól rettegett a környék, az intézetben vált kegyetlenné

A Blikk beszélt a Deák téri kettős gyilkosság elkövetőjének barátaival, akik szerint borítékolható volt, hogy a 18 éves Cs. Krisztián börtönbe kerül. "Krisztián gyerekként még csendes, visszahúzódó srác volt, csak pokoli körülmények között élt. Aztán intézetbe került, de ott még kegyetlenebbé vált. Amikor találkoztunk vele, nem ismertünk rá.