A Deák téri gyilkostól rettegett a környék, az intézetben vált kegyetlenné

A Deák téri gyilkostól rettegett a környék, az intézetben vált kegyetlenné

A Blikk beszélt a Deák téri kettős gyilkosság elkövetőjének barátaival, akik szerint borítékolható volt, hogy a 18 éves Cs. Krisztián börtönbe kerül.

"Krisztián gyerekként még csendes, visszahúzódó srác volt, csak pokoli körülmények között élt. Aztán intézetbe került, de ott még kegyetlenebbé vált. Amikor találkoztunk vele, nem ismertünk rá. Másfél évig szökésben volt, mire elkapták és visszavitték. Mostanában rettegett tőlük a környék, társaival belekötöttek az élő fába is. Garázdaság és kábítószerezés miatt volt is dolga a rendőrséggel"

- mesélte egyikük a lapnak.

Ahogy arról az Alfahír is beszámolt, Cs. Krisztián vallomást tett a rendőrségen, igaz, letartóztatása ellen fellebbezett.

Cs. Krisztián és társai csütörtök hajnalban rátámadtak 3 fiatalra a belvárosi Deák Ferenc téren, akik közül a 16 éves Lacit és a 21 éves Gergelyt halálra késelte a 18 éves támadó.

Bár a rendőrség azt többször is jelezte, hogy a felvételek bizonyítják az elkövetők bűnösségét, ugyanakkor a részletekről, az indítékokról semmit nem közöltek a nyomozók.

Egyébként a szurkolói társadalom sem felejti el a fiatal drukkereket, csütörtökön a tragédia helyszínén fognak megemlékezni.

Tisztelt Szurkolótársaink! Szörnyű tragédia érte péntek hajnalban az Újpest-tábort és a magyar szurkolói mozgalmat....

Közzétette: Újpest Budapest Ultras&Hooligans – 2020. május 25., hétfő