Leírni is furcsa: Mészáros elbukott egy több, mint 3 milliárdos tendert

Leírni is furcsa: Mészáros elbukott egy több, mint 3 milliárdos tendert

Nettó 3 milliárd 448 millió forintért végezheti el több dél-dunántúli település ivóvízminőségének a javítását a Szabadics Építőipari Zrt. A vesztes ajánlattevő a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. volt - számolt be róla a napi.hu.

Válság van, na: bent hagyták a profitot a cégekben a Mészáros-gyerekek

A 2018-as 23 milliárd után tavaly „csak" 17 milliárd forint bevételt ért el a Fejér B.-Á.-L. Zrt., mely a felcsúti oligarcha-gázszerelő, Mészáros Lőrinc gyerekeinek cége. A Beatrix, Ágnes és az ifjabb Lőrinc nevével fémjelzett cég azonban most a negyedére, 1,5 milliárdra esett bevételt nem vette ki a cégből - írja az Mfor.

Az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft., vagyis Ádánd Község Önkormányzata, Szigetvár Város Önkormányzata, a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt., Andocs Község Önkormányzata, valamint Nágocs Község Önkormányzata tette közzé a nyílt beruházás eredményét.

A munkálatokat Szigetvár, Andocs, Nágocs, Ádánd, DRV Zrt., Kára, Miklósi, Somogyacsa, Törökkoppány, Szorosad és Zics településeken fognak végbe menni, amik vízkezelő telepek építését, kutak tisztítását, hálózatok tisztítását és nyomó vezetékek építését foglalja magába.