5-1-re kapott ki a Fradi Barcelonában

5-1-re kapott ki a Fradi Barcelonában

A Ferencváros 25 év után Barcelonában játszott először újra a Bajnokok Ligája csoportkörében, és az erőviszonyokhoz mérten jól kezdte a meccset, a 10. percben Tokmac szerzett egy lesgólt, az első komoly Barca lehetőségre a 16. percig kellett várni, Dibusz védte Messi lövését.

A 20. percben közel került a vezetés megszerzéséhez a magyar bajnok, de Isael bombája kifelé pattant a kapufáról. A 26. percben Messi cselsorozatát csak szabálytalansággal tudta megállítani a Fradi, ráadásul a 16-oson belül, a büntetőt az argentin értékesítette, 1-0:

A 35. percben Dibusz óriási bravúrt mutatott be Ansu Fati lövésénél, de a 42. percben már tehetetlen volt, 2-0:

Az 52. percben Coutinho sarokpassz után növelte az előnyt háromra:

A 67. percben Piqué szabálytalankodott a 16-oson belül Tokmac ellen, utóbbi remek teljesítményt nyújtott, amíg pályán volt. A spanyol védőt kiállította a játékvezető, a tizenegyest Haratin berúgta, 3-1:

Ezután a Fradi ki tudott jönni a katalánok szorításából, de a 81. percben emberhátrányban is tudta növelni előnyét a Barca, Dembelé megindulása után Pedri szerzett gólt, 4-1:

A 75. percben újra volt egy lehetősége a Fradinak, Mak az oldalhálóba küldte a labdát, a 88. percben ismét próbálkozott, Neto hárította. A 89. percben Dembelé állította be az 5-1-s végeredményt, a hosszabbításban még Dibusz védett egy szabadrúgást.

A Fradi barcelonai vereséggel tért vissza a Bajnokok Ligájába, jövő hét szerdán a Dinamo Kijev lesz az ellenfél a Groupama Arénában.