Szájer azért lehetett az orgián, mert kellett egy daddy is

Szájer azért lehetett az orgián, mert kellett egy daddy is

A Telex munkatársai Brüsszelben jártak, ahol beszéltek európai parlamenti képviselőkkel, majd az ikonikus helyszínen az orgia szervezőjével is, ahol lencsevégre kapták azt a bizonyos ablakot és ereszt, amin Szájer József pucéran próbált lemászni.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/d0cf_hzkkpE.jpg?itok=JWaW954_","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=d0cf_hzkkpE&feature=emb_title","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

David Manzheley, a melegorgia szervezője elmondta, hogy politikusok, rendőrök is járnak a bulijaiba, és sajnálja, hogy a kelet-európai politikusoknak az ő matracaira kell menekülniük, hogy úgy éljenek, ahogy szeretnének. Kihangsúlyozta, hogy ez nem is volt buli, nála az 100-150 főtől kezdődik.

Semjén szerint az ellenzéknek ünnepelnie kellett volna Szájer Józsefet

Ünnepnapra ébredt a Telex szerkesztősége, ugyanis a Karmelita Kolostor közelében ezúttal esélyük nyílt rá, hogy a kormányülésre érkező fontos személyeket kifaggassák a Szájer-ügyről. A miniszterelnök-helyettes Semjén Zsolt is készséggel válaszolt az orgiáról menekülő, ereszcsatornán lemászó politikus ügyében, és egy igencsak sajátos meglátással kommentálta az eseményt, mondhatjuk úgy is, hogy Semjén megalkotta Orbánéknak az üggyel kapcsolatos tökéletes védekezési technikát, úgyhogy mindenki megnyugodhat és leszállhat a témáról.

Szájer nagyon szerencsés volt, hogy bejuthatott, mivel szükségem volt a bulin egy daddyre. Mindig kell egy daddy is.

- hangsúlyozta Szájer kapcsán, ugyanis az orgiáin a változatosság a legfontosabb.

Szájer-ügy: Szijjártó nem tudja teljesen kizárni a titkosszolgálati műveletet

Szerdán az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága hallgatta meg Szijjártó Pétert, és testület jobbikos elnöke, Stummer János, valamint Molnár Zsolt (MSZP) és Ungár Péter (LMP) is kérdeztek Szájer József ügyéről, például arról: miként lehet, hogy a külügyminiszter csak napokkal később értesült a történtekről.