Semjén szerint az ellenzéknek ünnepelnie kellett volna Szájer Józsefet

Semjén szerint az ellenzéknek ünnepelnie kellett volna Szájer Józsefet

Ünnepnapra ébredt a Telex szerkesztősége, ugyanis a Karmelita Kolostor közelében ezúttal esélyük nyílt rá, hogy a kormányülésre érkező fontos személyeket kifaggassák a Szájer-ügyről. A miniszterelnök-helyettes Semjén Zsolt is készséggel válaszolt az orgiáról menekülő, ereszcsatornán lemászó politikus ügyében, és egy igencsak sajátos meglátással kommentálta az eseményt, mondhatjuk úgy is, hogy Semjén megalkotta Orbánéknak az üggyel kapcsolatos tökéletes védekezési technikát, úgyhogy mindenki megnyugodhat és leszállhat a témáról.

Brüsszeli orgia: telefonnal készített, rövid videó került elő a rendőrségi intézkedésről

A Blikk által megszerzett rövid videót valószínűleg az egyik vendég készítette telefonjával azon a 25 fős homoszexuális orgián, amin Szájer József is részt vett, akinek a táskájában a brüsszeli ügyészség közleménye szerint drogot is találtak. A videón az látható, ahogyan a lakásban lévő rendőrök igazoltatják a vendégeket, akiken a felvételkor már ruha van.

Szerinte ugyanis az ellenzéknek bizony ünnepelnie kellett volna Szájer Józsefet, mivel

most még egy felszínesebb réteg, hogy tulajdonképpen az ellenzéknek nem ünnepelnie kellett volna Szájer Józsefet? Hát nekik azt kellett volna mondaniuk, hogy welcome in the club. Drogpropaganda, melegházasság, ez csak egy zárójeles dolog.

- majd a felszínesebb réteget követően leásott a mélyre és átnyargalt a teológia világába, ezért azzal folytatta:

teológiai értelemben, az eredeti bűn következtében az ember hajlamos a bűnre. Na most nem az a legnagyobb baj, hogy az emberek bűnt követnek el, hanem a legnagyobb baj az, amikor a bűnt megpróbálják erénynek beállítani, az erényt pedig bűnnek.

Ereszről, kurvákról, drogokról szólt az első parlamenti nap a Szájer-botrány után

Hétfőn az Orbán-kormánynak, illetve a Fidesz-KDNP-nek először kellett szembenéznie Szájer József brüsszeli botrányának belpolitikai hozadékával. Az ellenzéki képviselők éltek is a magaslabdával a napirend előtti felszólalásaikban, és ami feltűnő volt, a kormányzat részéről - egyelőre legalábbis - nincs válasz az ereszcsatorna emlegetésére, maximum annyi, hogy Szájer József bocsánatot kért.

Ellenzéki politikus legyen a talpán, aki mindezzel képes lesz vitába szállni a Parlament magasröptű ülésein. Semjén megint megcsinálta, Orbánéktól jár neki a vállveregetés közbeni köszönetnyilvánítás.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/EmbhDH-yVw8.jpg?itok=LI-SssGW","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=EmbhDH-yVw8&feature=emb_title","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}