Kiderült, mikor fog évet értékelni Orbán

Kiderült, mikor fog évet értékelni Orbán

Az Orbán Viktor évértékelő rendezvényét szervező Magyar Polgári Együttműködés Egyesület vezetése a járvány miatt azt kérte,

az eseményt halasszák el a pandémia utáni időszakra

mondta a Fidesz-közeli Origónak Havasi Bertalan. A kormányfő sajtófőnöke aláhúzta, az egyesület az évértékelőre összehívja tagjait, hiszen az egy közösségi esemény.

Havasi Bertalan kiemelte: jelenleg a gazdaság újraindítása a legfontosabb, és a miniszterelnök az ezzel kapcsolatos terveit már ismertette a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján tartott előadásában.

A kormány online konzultációt indít a nyitásról február közepén

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Évnyitóján mondott beszédet Orbán Viktor miniszterelnök, ahol arról beszélt, hogy a gazdaságvédelmi akciótervet lezárták, amely véleménye szerint a sikeres védekezésről szólt elsősorban. "Nagy reményekkel vágtunk neki a 2020-as évnek, ugyanis olyan adatokkal rendelkeztünk, amely nagyszerű eredményekhez vezetett volna minket"

Orbán Viktor hagyományosan a parlament tavaszi ülésszakának nyitó ülése előtt szokott évértékelő beszédet mondani. A kormányfő köréből azonban idén úgy vélték, nem lenne érdemes „devalválni” a beszédet azzal, hogy azt online mondja el, ezért Orbán Viktor várhatóan a nyitó ülésen napirend előtt fog felszólalni.