A Budapest Bank dolgozóit Mészáros lepi meg Mészáros termékekkel húsvét alkalmából

Mészáros Lőrinc
MTI/Koszticsák Szilárd

Egy vérbeli vezető tudja, hogy cége sikere az alkalmazottain és azok megbecsülésén áll vagy bukik. Egy vérbeli vezetők között is kimagasló főnök pedig előre gondol a leendő besztottjaira. Pont ilyen kiemelkedő személyiség Mészáros Lőrinc, aki húsvétra ajándékcsomagot oszt a Budapest Bank a dolgozóinak, ráadásul nem is akármilyen kis válogatásból álló boxokat!

Ismeretes, a Budapest Bank hamarosan egyesül az MKB-val és a Takarékbankkal, így 2023-ban egységes pénzintézetet alkotnak majd. Az MKB legnagyobb tulajdonosa Mészáros Lőrinc, aki már most gondját viseli leendő foglalkoztatottainak.

2023-től jön az új magyar szuperbank

A Magyar Bankholding Zrt. elfogadta a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank egyesülésére vonatkozó ötéves üzleti stratégiát, amelynek értemében 2023-tól alkot egységes pénzintézetet a három szereplő, és a következő öt évben a teljes profitját visszaforgatja a működésébe - írják a közleményben.

 A hvg.hu-nak egy olvasója küldte el a pontos listát, melyből kiderül: természetesen Mészáros csakis a legjobb minőségű élelmiszerekből és italokból válogatott, így saját cégeinek termékeivel lepi meg a munkavállalókat:

  • egy kiló a lisztek royce rolls-ából, amit Mészáros malma őrölt
  • egy tízes doboz tojás, ami az ország legjobb tyúkjaitól származik
  • egy üveg a legjobb Mészáros-féle borból, amit valószínűleg maga a volt felcsúti polgármester kóstolt
  • és fél kilónyi pulykakolbász egy negyedik cégétől, így biztosak lehetünk benne, hogy a hústartalma 110 százalék fölötti lehet 

Magyarország leggazdagabb embere olyannyira bőkezű, hogy a finom falatokon felül a dolgozók a csomagban találnak még mézet (Mészáros legszorgosabb méhecskéi által készítve), a prémium kategóriában is prémiumnak számító keménysajtot, egy kiló pulykasonkát és a gyermekekre gondolva egy darab csokitojást.