A fogyatékosokon gúnyolódik a fideszes képviselő

A fogyatékosokon gúnyolódik a fideszes képviselő

Fideszes propagandaoldal fogyatékosokon gúnyolódó posztját osztotta meg a korrupciós botrányokkal terhelt fideszes országgyűlési képviselő, Kovács Sándor. A kormánypárti honatya képviselő privát Facebook-idővonalán még most is látható az elesetteken gúnyolódó poszt, mely jobbikos ellenfele, Földi István képviselőjelölt „normális” voltát kérdőjelezi meg.

Kovács Sándor

Az ellenzéki politikus ugyancsak a közösségi médiában reagált a fideszes politikus hányingerkeltő bejegyzésére. Mint Földi emlékeztet, Kovács a parlamentben a Népjóléti Bizottság tagja és

szociális „szakembernek” vallja magát végzettsége alapján.

Földi szerint egyáltalán nem vicces egy lopott grafikát átszerkesztve őt fogyatékkal élőnek beállítani és megalázni a családját, és úgy véli,

Orbán Viktor embere megalázza és lenézi azokat a családokat, ahol fogyatékkal élő családtagok vannak.

Földi arra is emlékeztet, a fideszes politikus a közelmúltban azt mondta,

az amputált lábú közgazdászok esetében nem lehet egészségkárosodásról beszélni.

A fideszes Kovács Sándor szerint az amputált közgazdászoknak nincs egészségkárosodásuk

Egészen döbbenetes kijelentést tett az Országgyűlésben Kovács Sándor Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fideszes parlamenti képviselő csütörtökön. Az általa elhangzottakat tartalmazó hangfelvételt a Magyar Hang publicistája tette közzé közösségi oldalán. Kovács a foglalkoztatási felülvizsgálatról beszélt az egészségkárosodás összefüggésében: Hadd világosítsam meg, hogy a foglalkoztatási felülvizsgálat mit is jelent: ha egy embernek a lábát leamputálják egy baleset miatt, és az az ember gépkocsivezető volt, akkor ő száz százalékos rokkant, az egészségkárosodás mértékének figyelembe vételével.

Földi felteszi a kérdést: Kovács Sándor mit keres még mindig a magyar közéletben?

Vérciki!

– fogalmaz az ellenzéki politikus, hozzátéve, már nemcsak a Fidesznek és a Szatmár-vidéknek, de az egész magyar politikának is vállalhatatlan Kovács személye.