Jakab: most kell lépni, míg nem kel ki az összes, Bayerék által elszórt gyűlöletmag!

Jakab: most kell lépni, míg nem kel ki az összes, Bayerék által elszórt gyűlöletmag!

A Fidesz gyűlöletpolitikájának újabb ékes példájáról írt Facebook oldalán Jakab Péter, a Jobbik elnöke. Történt, hogy Bayer Zsolt kormánypárti megmondóember a közös miniszterelnök-jelöltről, Márki-Zay Péterről azt találta írni, hogy „ez a nyomorult gazember hét gyerek apja”. 

A Jobbik elnöke úgy véli, ez túlmegy minden határon, ha valaki olyan szinten vetkőzik ki magából, mint Orbán Viktor kebelbarátja.

Szerinte kultúrember ezt nem írja le. "Nincs ilyen körülmény, nincs ilyen kontextus, egy magát kereszténynek mondó ember lelkében és fejében egyszerűen nem fogalmazódhat meg ilyen fokú gyűlölet" - írja.

"Amit Bayer Zsolt és a hozzá hasonló szellemi kútmérgezők művelnek, egyenes út ahhoz, hogy a politikai nézetkülönbségek tettlegességhez vezessenek, és ahogy a minap történt, a megtévesztett és felhergelt emberek állon üssék az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét"

- fogalmazott a magyar néppárt elnöke.

Úgy gondolja, amit a Fidesz 5-ös számú párttagkönyvének tulajdonosa most tett, arra nincs semmilyen mentség.

"Ettől minden jóérzésű embernek el kell határolódnia, de elsőként magának Orbán Viktornak. Most kell lépniük, míg nem kel ki az összes, Bayerék által elszórt gyűlöletmag!"

- hangsúlyozta.

"Nekünk pedig ki kell mondanunk: elég volt a Fidesz gyűlöletpolitikájából, mi nem ilyen országban szeretnénk élni! Április 3-án vegyük kezünkbe a sorsunkat, és építsük fel együtt mindenki Magyarországát!" - zárta bejegyzését Jakab Péter.