Mekkora csomagokat szállítanak a futárszolgálatok? (x)

Mekkora csomagokat szállítanak a futárszolgálatok? (x)

A GLS az egyik legmegbízhatóbb futárszolgálat a hazai piacon. Ezt leginkább annak köszönheti, hogy köztudottan megbízható, nagyon pontos és széles körű szolgáltatásokkal kedvez a csomagküldésre elszánt vásárlóinak.

Népszerűségük annak is betudható, hogy az év minden napján kézbesítik a küldeményeket nemcsak hazánkban, hanem Európa-szerte.

Milyen méretű csomagokat szállít a GLS?

Amikor küldeményt szeretnénk feladni, az egyik legfontosabb tényező, ami befolyásolja az árat, nem más lesz, mint a csomag mérete. Azonban nemcsak a súlyát, hanem a terjedelmét is figyelembe kell venni. A GLS-nél, mint bármely más csomagszállító szolgáltatónál előírások vonatkoznak arra, hogy mi a maximális mérete a szállítható csomagoknak.

Amennyiben túllépnéd ezeket a megengedett paramétereket, a küldeményedet nem fogják felvenni és kiszállítani, vagy bizonyos esetekben többletköltség kíséretében megoldják ezt a problémát. Tehát nemcsak arra érdemes odafigyelni, hogy megfelelően csomagold be a küldeményt, annak érdekében, hogy épségben célba érjen, hanem arra is, hogy mi a GLS csomagok maximális mérete.

Hogyan tudom feladni GLS-sel a csomagomat?

Azért is tartozhat az egyik legnépszerűbb futárszolgálat kategóriába a GLS, mert jó pár opciónk van a küldemény feladására. Könnyen igényeinkhez igazíthatjuk ezt a szolgáltatást, hiszen lehetőségünk van a háztól házig való csomagküldésre, ami talán az egyik legkényelmesebb variáció. Ilyenkor nem kell menned sehova, hiszen a futár az általad megadott címen felveszi a csomagot, majd a kézbesíti azt a címzett részére.

Fontos, hogy pontosan add meg a szállítandó csomag paramétereit, valamint a címzett és a feladó adatait is. Amennyiben számodra nem előnyös otthon várni a futárt, egyszerű megoldást jelenthet számodra a csomagpontba történő kézbesítés. Ezeken a pontokon, általában egy központi helyen, automatából veheted fel a küldeményt, és nem kell több órát várakoznod a futárra.

A leghasznosabb csomagküldő szolgáltatások

Sok esetben előfordulhat, hogy valamiért sürgős lenne eljuttatni A-ból B-be a küldeményedet. Ilyenkor hatalmas segítség lehet számodra a GLS úgynevezett Express delivery szolgáltatása. Ez garantálja, hogy egy munkanapon belül kézbesíti a csomagodat. Ezt a hihetetlen gyorsaságot nagyon komolyan veszik, ezért is tekinthetjük az egyik legmegbízhatóbb szolgáltatónak. Úgyhogy, ha valami nagyon fontos és nagyon sürgős küldeményt tervezel, mindenképp válaszd ezt a fajta megbízhatóságot.

Amennyiben az ő hibájukból hiúsul meg a szállítás, még pénzvisszafizetési garanciát is kapsz a szolgáltatásra. A Csomagnet.hu oldalon egyszerűen beállíthatod küldeményed paramétereit, ezzel azonnal kiszámítva a lehetséges csomagküldési árakat. Így már nincs is más dolgod, mint kiválasztani az igényeidnek legmegfelelőbb szolgáltatást.