Szerinted ciki nőként társkeresőzni? (x)

Szerinted ciki nőként társkeresőzni? (x)

A nőket alapvetően két táborra lehet osztani: az egyik tábor azt mondja, soha nem regisztrálna online társkereső oldalakra, mert nőként azt vérciki megtenni, a másik tábor pedig azt vallja, hogy márpedig a nőknek éppen ugyanolyan joguk van az online térben társra lelni, mint a férfiaknak.

Te hova tartozol?

Persze sokszor azt tapasztaljuk, hogy ezek a vélemények akár életszakaszonként eltérőek lehetnek, így ha egy hosszú párkapcsolat után vagy, vagy épp egy nagyon csúnya szakítást heversz ki, akkor teljesen természetes, hogy nem tudsz a randizásra gondolni.

Minden szakítás egy gyászfolyamat, amely során engedni kell az érzelmeket előtörni, időt kell szánni arra, hogy feldolgozd az élményeket, és csak amikor már higgadtan látod a világot, akkor szabad belevágni a társkeresésbe!

Senki sem különálló sziget

Bármit is sugall a társadalom, rendkívül fontos, hogy ne az elvárásoknak próbálj megfelelni, hanem saját magadnak, mondja a sokat látott CUPYDO Társkereső csapata.

Ha úgy érzed, boldogabb vagy egyedül, és pusztán alkalmi kapcsolatokra vágysz, akkor válaszd azt az utat. Ha azt érzed, hogy szünetre van szükséged, mielőtt újra társat keresnél, csak nyugodtan. Ha úgy gondolod, készen állsz arra, hogy más embereket megismerj, és szívesen fogadod a közeledésüket, akkor semmiképpen se vesd el az online teret, hiszen az új évezredben ez lett az ismerkedés legforgalmasabb platformja.

Bármilyen helyzetben is vagy, az neked kell, hogy jó legyen, természetesen addig és úgy, ameddig és ahogy más embereket nem bántasz vele.

Evezz a társkeresés vizein!

Ha úgy érzed, tettre kész vagy, és tudod, hogy mit szeretnél, mire vágysz, akkor ne habozz, regisztrálj a CUPYDO Társkereső felhasználóbarát oldalára, és vesd bele magad a mélyvízbe.

Azonban mielőtt fejetlenül elkezdenél fuldokolni, dobunk egy kis mentőövet.

  • Mutass tiszteletet a többiek iránt, és te se tűrd el a tiszteletlenséget!
  • Mutasd be magad minél jobban, hogy csak azok írjanak rád, akikkel valóban egy hullámhosszon lehetsz.
  • Ne légy szívbajos, nem a 19. század egyik báljában vagy, nyugodtan írj rá arra a férfira, akit valamiért szimpatikusnak találsz.
  • A saját érdekedben ne pusztán az érzelmeid irányítsanak, tisztázd magadban, milyen reális elvárásaid vannak egy párkapcsolatban.

Ha ezeket betartod, garantáltan nem maradsz sikerélmény nélkül! Ne rendezkedj hát be tartós magányra, ha társat szeretnél, hiszen jogodban áll olyan módon keresni a párod, ahogy a legkényelmesebb és a leggyümölcsözőbb!

A szégyenlősség kora lejárt

Ma már egyetlen nőnek sem kell szégyenkeznie sem akkor, ha elhagyták, sem akkor, ha ő hagyta ott a párját. Minden nőnek jogában áll boldognak lenni, és ha azt egy új párkapcsolatban találja csak meg, akkor legyen úgy!

Ha őszinte vagy önmagadhoz, biztosan nem fogsz rosszul dönteni!

Rajta, kapd elő azt a papírt, és írd le magadnak először, hogy te milyen vagy, milyen az álompasi és milyen párkapcsolatra vágysz, majd ezt időről-időre olvasd át, javítsd, írj hozzá, vegyél el, a lényeg, hogy őszinte légy önmagadhoz és persze másokhoz is!