Adorján szerint végre értelmet nyert a politikus mint közszolga az árvíz idején

Adorján szerint végre értelmet nyert a politikus mint közszolga az árvíz idején

"Vác, Óbuda és az ország számos pontja van veszélyben a Duna mellett. Fogjunk össze politikai hovatartozástól függetlenül!" - emelte ki a Jobbik elnöke, aki párttársaival személyesen segít továbbra is a védelemben.

"Ma is folytatódik a védekezés! Aki teheti, kapcsolódjon be önkéntesként a munkálatokba" - írta szerdai Facebook-bejegyzésében Adorján Béla.

A Jobbik elnöke frakció- és párttársaival együtt a gátakhoz sietett homokzsákokat tölteni és pakolni a Római parton, Vácon és más helyeken is annak érdekében, hogy ezzel is elejét vegyék az árvízzel járó nagyobb bajnak.

Vác, Óbuda és az ország számos pontja van veszélyben a Duna mellett. Fogjunk össze politikai hovatartozástól függetlenül!

- hangsúlyozta az ellenzéki párt vezetője, aki végül leszögezte: Minden magyar felelős minden magyarért. Segítsünk egymásnak, de következetesen, bölcsen és alázatosan!

Újabban feltöltött videós riportunkban az immár negyedik árvizet megtapasztaló pártelnök elmondta:

"Végre értelmet nyert a politikus mint közszereplő, vagy közszolga, most itt a helye mindenkinek".

Az árvízvédelemben rutinnal részt vállaló Adorján Béla már korábbi napokban is azt hangsúlyozta: "Fogjunk össze, mentsük meg, amit meg lehet menteni, de szervezetten, politikai hovatartozástól függetlenül!"

Ismert, Orbán Viktor mai "árvízinfóján" kifejtette, 4392 ember dolgozik az árvízi védekezésben, de elismerte, akadnak nehéz helyszínek az országban, valamint a következő bő egy hét lesz a legnehezebb a védekezésben.

A miniszterelnök azt is elmondta, egyes helyeken szerinte nincs is szükség önkéntesekre vagy homokzsákokra, annyira jó munkát sikerült végezni még 2013-ban.

(Címlapkép: Adorján Béla és más jobbikosok az árvíz elleni védekezésben Vácon - Béli Balázs/Alfahír)