Bödőcs Tibor összefoglalta 2020-at

Bödőcs Tibor összefoglalta 2020-at

Búcsúszentlászló legismertebb embere a 2020-as pandémia legfontosabb eseményeit foglalta össze az ő kritikus stílusában. A most közzétett, kilencperces részletről Facebook-oldalán így ír:

Magyarok, állampolgárok!

Tájékoztatásul értesítem Önöket, hogy az alábbi mozgóképet októberben rögzítettük felvételre irányulva, Kecskemét megyei jogú város közigazgatási határain belül, járványügy tekintetének a tekintetében, engedéllyel, hisz állampolgárok részvétele mentén foganatosítottunk a cselekményre való tekintettel a tevékenységet.

Azóta sok esemény történt, valamint ugyanakkor megállapítást nyert, továbbá rájöttünk, hogy aki homofób alkotmányt ír és szerez megalkotás céljából, nem biztos, hogy nem meleg a saját neme tekintetében, illetve ha valakiről tudjuk, hogy meleg, nem biztos, hogy tudjuk, milyen állampolgári magatartás mintázat szerint cselekszik, akár még jó ember is lehet, ha és amennyiben. Az új év tekintetében boldogot kívánunk úgyis mint elvégre a saját nevünkben is!

A stand-upos előadásból nem emelünk ki egyetlen poént sem, nevessék végig ennek a keserves esztendőnek (októberig szóló, amikor például a humornak pompás táptalajt nyújtó Szájer-ügyről még nem tudtunk) humoros összefoglalóját a kedves Olvasók is!