Rosszabbul van Csepel koronavírusos polgármestere, oxigénnel segítik

Rosszabbul van Csepel koronavírusos polgármestere, oxigénnel segítik

Itt számoltunk be róla, hogy koronavírusos a csepeli polgármester. Borbély Lénárd most a Facebook-oldalán ír arról, hogy állapota rosszabb lett:

Sajnos a koronavírus megbetegedés óta az állapotom nem javult, csak napról napra rosszabb lett. És ez is elég változó módon. Szombat este már alig tudtam levegőt venni, és így már a beszéd sem nagyon ment. Ki kellett hívni a mentőt és kórházba kerültem.

Kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladása van, az immunrendszere összeomlott és a véroxigén szintje folyamatosan csökkent. 

Ezért jelenleg oxigénnel segítenek, de ezek a napok meghatározóak, hogy javulok-e, és hogyan tovább. Szombat este óta szteroidos gyógyszert, antibiotikumot és egy további gyógyszeres kezelést kapok. A nővérek nagyon kedvesek és az orvosok is. Köszönöm nekik!

A településvezető azt is leírta, hogy aki nem élte át, nem nagyon tudja elképzelni, hogy milyen érzés ez. Hozzátette, hogy 39 éves, minden hétköznap sportol, hétvégén sokszor biciklizni jár, folyamatosan vitamint szed.

Köszönöm mindenkinek a sok jókívánságot, az aggódást, az imákat és a segítségek felajánlását. Nagyon jól esik. Sajnos...

Közzétette: Borbély Lénárd – 2020. október 25., vasárnap