Brenner: Vitára hívom a főpolgármester-jelölteket!

Brenner: Vitára hívom a főpolgármester-jelölteket!

A Jobbik budapesti jelöltje minden főpolgármester-jelölttel kiállna egy nyilvános, konstruktív vitára a fővárost érintő víziók, tervek kapcsán.

„Ahogy reggel az ATV stúdiójában is elmondtam, Vitézy Dávid bejelentésével teljessé vált az indulók mezőnye, így elkezdődhet a programjaink és elképzeléseink nyilvános ütköztetése” – adta hírül szerdán a Facebookon Brenner Koloman, aki szerint most, hogy felsorakozott minden érdemi jelölt, itt az ideje a megmérettetésnek.

A Jobbik-Konzervatívok főpolgármester-jelöltje kifejtette,

a budapesti polgárok érdeke, hogy a pártpolitikai csatározások helyett a fővárost érintő víziók, tervek legyenek a kampány középpontjában. Bízom benne, hogy Vitézy Dávid mellett Szentkirályi Alexandra, Karácsony Gergely és Grundtner András is már elkötelezett amellett, hogy a budapesti polgárok előtt vitassuk meg elképzeléseinket.

Tegyük rendbe Budapestet! – zárta szavait a jobbikos politikus.

Kapcsolódik ide, hogy Brenner Koloman az elmúlt napon csatlakozott Vitézy Dávid a „Tiszta kampányt Budapesten!” nevű kezdeményezéséhez,, mellyel átlátható és méltó kampányra vállalkoznak Budapesten. Az LMP támogatta főpolgármester-jelöltként előlépő Vitézy hét pontban állított fel vállalásokat.

(Címlapkép: Brenner Koloman - Béli Balázs/Alfahír)