Brenner Koloman csatlakozott Vitézy Dávid tiszta kampányt kitűző kezdeményezéséhez

Brenner Koloman csatlakozott Vitézy Dávid tiszta kampányt kitűző kezdeményezéséhez

A jobbikos főpolgármester-jelölt jelezte: elfogadja és támogatja a kitűzött vállalásokat a budapesti kampányban.

Brenner Koloman csatlakozott Vitézy Dávid minden jelölt számára eljuttatott kezdeményezéséhez, ami a „Tiszta kampányt Budapesten!” nevet viseli – adta hírül a Jobbik-Konzervatívok főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán.

Az LMP támogatta főpolgármester-jelöltként előlépő Vitézy hét pontban állít fel vállalásokat az átlátható kampány és a polgári hangnem megőrzésének érdekében.

A budapesti polgárok érdeke, hogy a pártpolitikai csatározások mocsara helyett a főpolgármester-jelöltek példát mutassanak a kampány során.

– indokolta Brenner csatlakozása okát. Posztjában a jobbikos politikus külön kihangsúlyozta az átláthatóság és polgári hangnem fontosságát.

Várom a programjaink ütköztetésének a lehetőségét és bízom benne, hogy a többi jelölt is támogatja a „Tiszta kampányt Budapesten!” nyilatkozatot

– emelte ki Brenner Koloman a városfejlesztési szakember kezdeményezése kapcsán.

Vitézy Dávid a Jobbik főpolgármester-jelöltje mellett a baloldali Karácsony Gergely, a fideszes Szentkirályi Alexandra, és a mihazánkos Grundtner András részére is elküldte kezdeményezésére felhívó levelét.

(Címlapkép: Brenner Koloman jobbikos főpolgámester-jelölt - Béli Balázs/Alfahír)