Túladagolta magát Demi Lovato

A TMZ beszámolója szerint az énekesnő Hollywood Hills-i otthonába riasztották a mentőket, akik azonnal azonnal az opiátok hatását visszafirdító Narcannal kezelték.

A lap szerint eszméletlenül találtak rá. Később nagynénje, Kerissa Dunn a közösségi médiában arról írt, hogy az énekes tudatánál van.

Hétfőn éjjel állítólag egyik barátja születésnapját ünnepelte, a privát Instagramjára több fotót is feltett, és a képeken boldognak tűnt.

Demi Lovato tinédzser kora óta küzd függőségekkel és bipoláris zavarral. Alkohol és kokainproblémái miatt már 18 évesen elvonóra került. Ekkoriban már annyira eldurvult a helyzet, hogy két hónapon keresztül minden nap fogyasztott kábítószert.

Tavaly ősszel közzétett dokumentumfilmjében mindezek mellett elmondta azt is, hogy édesapja is alkohol- és drogfüggőséggel küzdött, és az édesanyja volt az, aki lányát megpróbálta távol tartani a kábítószertől.

A hír hallatán több híresség, köztük Ariana Grande énekesnő és a híres műsorvezető Ellen DeGeneres is a támogatásáról biztosította Demi Lovatót.